NY BLOGGPORTAL!

Hej finisar jag lämnar nu efter många års bloggande blogg.se och finns numera HÄR. Jag hoppas ni vill fortsätta följa mig där , välkomna dit <3 

Internet shopping!

Hej sötisar, idag är jag hemma och vabbar min dotter hostar heela tiden & har 39 graders feber. Att sjukdomarna aldrig tar slut? helt ofattbart jag pallar inte med det här snart det bara går runt runt runt... I brist på annat såg jag att det just nu finns ett väldigt trevligt erbjudande hos Nelly. Om du köper två klänningar från denna kategori får du en klänning på köpet om du skriver in 1for2 som rabattkod. Jag hittade 4 st som jag klickade hem idag & så blev det ett par träningsbyxor och en träningsbh. :) 
//1HÄR//2HÄR//3HÄR//4HÄR//5HÄR//6HÄR//

0507672169

Förra veckan bara for iväg...

Hej jag hoppas ni mår bra? Var ledig förra veckan som sagt men det gick alldeles för snabbt? Men det behövdes verkligen :D När jag vaknade imorse och kom utanför dörren påväg till bilen såg jag att snön hade smält :( jag som ville ha kvar snön ett tag till. Men jag ska inte klaga, vi får trots allt ta del av dom flesta årstider här i Sverige <3 I helgen har vi princip varit ute hela dagarna och njutit av vintern helt enkelt. :) Man behöver inte göra så mycket annat för att göra min dotter lycklig, att vara ute i snön <3 Är det bara jag som ä l s k a r snö?

Glöm inte följa min Instagram: moamedalicia, Kram på er finisar <3