Semestern slut + pedagogik.

Hej fina underbara, jag har precis börjat jobba denna vecka och det var en rätt tuff start att komma in i rutinerna igen med både mig och Alicia <-- så detta är anledningen till varför jag inte har varit aktiv här. 

Jag håller på för fullt här hemma och fixar och donar med bilder & rutiner så att vi kan hjälpa Alicia med sina svårigheter, framförallt förståendet & talet. Om jag ska vara ärlig så verkar det inte som att Alicia är intresserad av att lära sig att prata överhuvudtaget just nu men jag ger inte upp. Vi har börjat använda enstaka stödbilder tillsammans med henne och symboler. Förhoppningsvis kommer vi lära oss att kommunicera genom bilder och symboler om inte talet kommer igång :) Har till och med skaffat mig en monsterskrivmaskin så jag kan skriva ut hur många stödbilder och hjälpmedel som helst utan bökigheter. 

Dom första dagarna på förskolan för Alicia har gått hur bra som helst, hennes förskolepedagoger har ett så otroligt bra bemötande med Alicia. Jag är lyckligt lottad att det finns så många goda människor som finns för Alicia. <3 Det går framåt för min lilla dotter, sakta men så säkert. Häromdagen förstod hon när jag sa till henne att ta av sig skorna två gånger till och med. små vackra framsteg.. 
 
 
Kategori:
MADDISENJ.SE:

Vad roligt när de små gör framsteg, det är verkligen underbart!

N:

Ja det kan vara tufft att komma in i rutinerna i början men väldigt skönt när man väl kommer in i det!

Netti Starby:

Vad roligt att höra att det går framåt för din lilla tös och att hon får så mycket bra hjälp. Kram

Heléna:

Så härligt med varje litet framsteg :D Skönt at det har gått bra i förskolan och att Alicia blir bra bemött av pedagogerna! Hoppas det har gått bra för dig också nu när jobbet har kommit igång igen efter semestern! Många kramar till dig finaste Moa <333

Hanna:

Visst är det svårt att komma in i vardagen igen efter ledighet. Fantastiskt att Alicia gör små framsteg. Det är inte hur stora framsteg hon gör som räknas, utan ATT hon gör det. Kanske är det så att Alicia själv upplever att hon kommunicerar med er? Eller att hon förstår mer än hon ger sken av? Eller att hon inte tycker att hon behöver kommunicera på vanligt vid för hon har ett alldeles eget sätt? Det är ju så med autism och liknande att man inte vet så mycket var som försegår i personens huvud. Hur han/hon ser på världen och verkligheten och på oss som lever i den. Men istället för att se det som enbart besvärande kanske man kan se det som spännande och fascinerande. För det är det ju ändå på ett sätt. Och alla är vi olika och unika. Ingen är sämre/mindre värld för det. Du är fantastisk som kämpar på. Alicia är lyckligt lottad som har just dig som mamma. Glöm inte det!
Kramar <3

Siri |Diabitfit|:

Vad bra att de har ett sånt bra bemötande :D

Linda:

Åh vad bra med framgång! och skönt att få bra bemötande!

Eva`s blogg:

Hej hopp snäckan.....ja du här är det jobb på måndag efter 7 veck hemma ..blir tufft hoppas allt är bra med dig o att du får en fin fredag kramen

Agnes:

Vad bra att höra att Alicia gör små framsteg! Allt har sin tid !! Du är en fantastisk mamma, finaste Moa <3 :)

Misstossequeen:

Det är bra, ge dig inte :)

Svar: Den blev riktigt god och saftig ;D

Mia Forsberg:

Vad skönt att det har gått bra på förskolan och att förskolelärarna har bra bemötande! :)

Ja det var såå kul med Stockholm och Nickelback! :) Jag älskar det bandet, haha.

IDA-FOTO:

Härligt att det gått bra med förskolan :D

Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Härligt med framsteg, gäller att se även de allra minsta :)

Kattis:

Härligt med framstegen!☺
sv: nämen...aldrig ätit grekisk mat??? Ja, måste omgåend upp på din to do-lista!😉

Gabriella :

Åh så skönt att det gick bra på förskolan!!

mammansprinsessor:

Men så härligt med dessa framsteg så duktigt 💞💞skönt att ni trivs med förskolan det är så viktigt! Kramar

Annica:

Skönt och höra att det går bra för din dotter i förskolan. :D

Amanda:

Så kul att hon gör framsteg!! Och så bra att hon har så bra människor runt sig! Det underlättar ju enormt! :) Hoppas det fortsätter gå framåt!! :) Kram

Boel:

Härligt att det går framåt för henne! Så viktigt med bra människor runt barn som finns där för att hjälpa dem :)

Veiken:

Jag blir så glad över att det fungerar så väl på förskolan och att det är kompetenta pedagoger där. Det är guld värt för Alicia och självklart för er föräldrar! Små framsteg är också framsteg och många små framsteg blir ett stort kliv!
Kram

Svar: Du har såå rätt fina ❤️
moamedalicia.blogg.se

Annika:

Alltid lite tufft att komma tillbaka till vardagen, men det ska nog gå bra :)

N a t h a l i e:

Förstår att de är tufft i början! <3 kram

Alice:

Åh! Kan verkligen tänka mig att det värmer i hjärtat när ens barn gör framsteg!

Kommentera inlägget här: