Shoppingrunda!

Hej godingar, Idag vill jag påpeka för er hur viktigt skor faktiskt har blivit för mig dom senaste åren. Sens jag verkligen tog tag i att skaffa inlägg hos ortopeden har jag blivit betydligt mer noggrann när jag ska välja skor. Och Eftersom jag nu jobbar i hemtjänsten går och cyklar jag extremt mycket om dagarna och då är det ännu viktigare att välja rätt skor så att min kropp inte slits i onödan. Just nu har jag det dock ganska bekvämt sens jag handlade hem min Elcykel för ett tag sedan från Biltema
MEN ni kan antagligen föreställa er hur hemskt och obekvämt det är att gå runt med fel skor? speciellt i detta jobb då man har på sig skorna under sitt hela arbetspass och svettas och blir blöt i regnet och så vidare. Därför tycker jag att det är superviktigt att ha rätt skor på mig när jag jobbar. Rätt skor för mig ska vara tåliga, luftiga & bekväma. Jag har provat hur många arbetskor som hellst & ännu har jag faktiskt inte hittat mina favoriter. 
 
Det slutade iaf med med att jag klickade hem dessa skor från Engelbert Strauss :D
> Klicka HÄR & HÄR för att komma till skorna < 
Jag hoppas att dessa skor kommer vara lika bekväma som dom ser ut att vara. 
Är ni också Noga med vad ni använder för skor?

Helgen

Hej finisar, Denna helg som var hade jag min bror på besök från Skåne & jag märkte att jag har varit superdålig på att ta bilder senaste veckorna. Ska bli bättre på det, promise :) hoppas eran helg varit bra?

Alicia har förresten fått en cykel :) sakta men säkert går det nog framåt. 
Kategori:

Im back.

Hej finisar, Jag har haft några dagars uppehåll här för jag har det rätt rörigt i min vardag för tillfället. Har fruktansvärt många olika projekt på gång samtidigt (typiskt mig), men främst med Alicia. Ett ständigt vaktande & lärande. Jag har liksom inte hunnit varva ner och kunnat sätta mig framför bloggen förrän ikväll. Hoppas ni mår bra?

Idag fick jag hem Alicias klänning som jag tänker att hon kan ha på sitt 3 års kalas. Vad tycks?