8 år tillsammans, grattis till oss!

Heeeeeej :D Idag har vi varit tillsammans i 8 år, Har ni partner? hur länge har ni varit ihop? 


 
 

back on track for the moment?

Hej sötisar! 
Ville kika in här och bekräfta att jag äntligen är tillbaka. Det blev en paus utan att jag egentligen valde det tyvärr. Verkligheten hann nästan ikapp mig och jag var så nära på att bli sjukskriven på grund av mina omständigheter. Eftersom jag inte bara kan lägga mig ner och vila/sova utan att ständigt ha massa press på mig själv har jag blivit tvungen att hitta hobbisar som får mig att åtminstonde varva ner för stunden.
 
små korta stunder ibland i min vardag brukar jag sätta mig ner och pyssla, skapa, tillverka smycken, inreda eller skriva. Detta rum får mig verkligen att må bra. Jag känner verkligen att jag släpper all press och ansvar för en stund. Ibland brukar Alicia också få vara med och pyssla på och nu har hon lärt sig att man sitter på stolen och inte på bordet när man pysslar :P.
Har ni något som ni brukar må bra av att göra när ni är stressade/utmattad?  
Förresten, på tal om hobbisar.... Förra veckan blev jag utvald som design inspiratör för en pysselbutik i Mantorp som faktiskt heter Moapyssel :D Altså WOW, jag är såå glad. Varje Onsdag kommer jag få äran att publicera ett alster som jag skapar med material från butiken <3 Detta är mina två första alster jag har publicerat i butikens blogg hittills. 
Vi firade Alicia som blev 3 år den 17 oktober för några helger sedan. Jag trodde faktiskt att jag hade allt under kontroll dagarna innan kalaset skulle ske men icke... Många frågade mig om dom kunde hjälpa mig att fixa/baka/dona till kalaset men jag som har sånna extrema kontrollbehov och får ångest av bara tanken att få hjälp inför något som är så viktigt för mig existerar inte på min lista. Jag måste göra allt själv på mitt sätt, nästan allt.. Min mamma fick göra tårtorna men det är endast för att jag VET att hon ALLTID bakar saftiga tårtor. Ida min bonus syster får hjälpa till att Dekorera men det är endast för att jag VET att hon ALLTID dekorerar/inreder så som JAG vill ha det. Men Daniél fick däremot INTE fixa något inför Kalaset, jo helium ballongerna förresten haha. När gästerna började komma hade jag inte ens hunnit klart med Tacos som vi bjöd på och allt jag bakade hade jag inte hunnit lägga upp osv men det gick bra ändå <3 Dessa bilder är i så dålig skick och vår årliga fotograf som alltid brukar fotografera på Alicias kalas jobbade denna dag så typiskt nog blev det knappt bilder tagna. 

 
mobilbilder på lokalen kvällen innan kalaset. 
Det är så konstigt. Jag räknade med att det inte var så många som skulle delta på Kalaset med tanke på att många var sjuka den helgen. Men det visade sig att det var ca 35 st som kom på Alicias Kalas. Jag är så tacksam över att Alicia har en sån otroligt stor släkt på hennes pappas sida. Vi är väldigt många i min släkt också men vi bor utspridda över hela Sverige och har knappt kontakt med varandra. Det är tråkigt tycker jag men jag är tacksam att Alicia har så många omkring henne som älskar henne för den hon är <3 

Är ni många eller några i eran släkt? umgås ni med dom?