Sista arbetspasset idag + en god bärmix

Idag var det blandade känslor för det var mitt sista arbetspass på jobbet idag. Hejdå Neuro psykiatrin/handikappsomsorgen och hej hej Hemtjänst. Imorgon börjar jag på min nya arbetsplats och det ser jag fram emot speciellt när schemat är hundra gånger bättre än tidigare. Hoppas bara jag kommer trivas med mina nya arbetskollegor & dom jag ska finnas för. Vad jobbar ni med eller pluggar?

morgondagens goda smoothie
1 banan
1dl frysta hallon
1 dl frysta blåbär
2 dl havremjölk
Kategori:

butiken Makalös

Idag var jag inne på en verksamhetsbutik. Denna butik var inte längesedan den flyttade till drottning gatan i Norrköping. Det är nämligen så att dom flesta dagliga verksamheter som finns i Norrköping lämnar allt dom skapar till denna butik.  Sedan finns allt dom skapar till försäljning och det som skapas är bland annat textil, hantverk, smyckestillverkning, tavlor, snickeri, betongprydnarer, handgjorda tvålar osv. Det är verkligen ett stort sortiment och jag rekomenderar er att kika in där när ni har vägarna förbi. Jag älskar handgjort & så går pengarna tillbaka till deras dagliga verksamheter inom Norrköpings kommun så dom kan fortsätta skapa. :) 

Till Alicia hittade jag ett supergullig litet förkläde & en lite kudde & täcke i spets till Alicias dockvagn/docksäng.
 
 
 
 
 
 

Resturang INDRA

Godkväll godingar,
Idag bjöd min sambo ut mig på en Indisk Resturang i Norrköping som heter Indra. Vi lämnade Alicia hos hennes mormor under tiden där hon blev bjuden på pannkakor och massa bus. Den resturangen vi sedan åkte till för att äta hade supergod mat. Jag gillar Indisk mat och jag önskar jag kunde göra deras underbart goda bröd. Om jag var tvungen att äta samma bröd varje dag skulle jag förmodligen ha valt indisk bröd =) Imorgon jobbar jag kväll & jag hoppas det går snabbt för jag känner inte för att jobba kväll efter en ledig helg. Hoppas ni har haft en skön helg? 
 
(mobilbilder från igår) Min vita tröja med snörning är från Gina tricot.