Ansikts spray - Matte finish

Denna spray från NYX märket är superfräsh att ha i ansiktet efter du har sminkat dig. Det är självklart individuellt men för mig funkar denna spray mycket bra, den tar främst bort den tunga/torra känsla jag brukar ha när jag har på mig foundation & puder. tryck på bilden för att läsa mer om produkten och för att handla/se pris. 

 

testar en ny foundation

I tre dagar har jag använt glominerals foundation som jag klicka hem från Cocopanda och igår märkte jag att mitt ansikte såg faktiskt lite orange aktigt ut med den. Konstigt att jag inte märkte det dom två första dagarna? Jag måste ha köpt fel nyans tyvärr åhh 500:- i sjön.. annars får jag väll blanda ut den med en ljus foundation, jag får testa mig fram helt enkelt. Idag provade jag en annan foundation som är ljusare och mer täckande än den jag köpte häromdagen. Jag trivs mycket bättre med denna foundation för den ser mer naturlig ut på mig. Idag är jag hemma med en flicka som har 39 graders feber min stackars älskling. Om Hon är fortsatt sjuk i veckan får Daniel vabba för jag har varit borta rätt mycket från mitt jobb senaste tiden. 

(mobilbilder tagna idag) 
 
 
Smink jag har använt: 
ansiktsprimer: Prime time
ögonprimer: nyx eye primer
foundation: maybelline dream mousse nr 10
 

lilla hjärtat

Idag efter att jag hade jobbat morgon kommer jag hem till en liten tjej som springer fram och håller om mig jättehårt. Det är något skumt på gång tänkte jag då eftersom hon är väldigt svårflörtad annars. Det brukar altså vara jag som springer efter henne och vill krama henne när jag kommer hem och dom gångerna är inte alltid att Alicia vill ha någon kram av mig ens. Hon har knappt ätit något idag och är klängig och tålamodet är inte på topp hos henne. Hon är med andra ord inte riktigt frisk ännu och nu när jag tittar igenom dom bilder jag har tagit på henne idag ser hon väldigt hängig ut. Jag tycker så synd om henne hon är väldigt ofta sjuk, häromdagen hade hon helt plötsligt feber som sedan avtog dagen efter. Jag hoppas det är något som bara är idag och att det försvinner tills imorgon.