Mitt absoluta favoritsmink.

Hej fina er, I mitt tidigare inlägg har jag visat er vad jag ångrar att jag har handlat. Idag vill jag visa er vilket smink som jag inte ångrar att jag har handlat. Dessa sminkprodukter använder jag dagligen <3 Jag kan självklart inte intyga att dessa produkter fungerar på just erat ansikte utan jag skriver för min egna hy som är ljus, känslig & delvis torr. Använder ni något av dessa produkter?

Ansiktsprimer & Ögonprimer <-- Jag har provat väldigt många primers men dessa två är verkligen dom som jag jag gillar allra bäst. Eftersom mitt ansikte är väldigt torrt får denna Ansiktsprimer mitt ansikte att jämna ut sig & ögonprimern håller min ögonskugga på plats under hela dagen. 
Foundation <-- Äntligen har jag hittat en sån underbar foundation som både täcker ordentligt och ser naturlig ut på mig. Jag föredrar att massera in foundation med fingertopparna för bästa resultat. Har provat foundationborstar tidigare men dom är inte bra tycker jag. 
Puder + borste <-- Detta puder använder jag för att matta ner mitt ansikte och för att foundationet ska sitta kvar ordentligt. älskar detta Puder. 
Antingen använder jag paletten eller konturpennan det beror på om jag har bråttom. Jag applicerar alltid med beatublender. 
Ögonbryn + borstset <-- jag rekommenderar denna ögonbrynspalett till alla. ☺️ Finns att köpa för både brunetter och blondiner. 
Bronzer + borste <-- Denna är mycket pigmenterande och den bästa bronzer jag har provat. 
Rouge + borste <-- Älskar färgen, dock passar detta rouge förmodligen brunetter mer men jag älskar den ändå. 
Highlight + borste <-- det här är den enda highlighten som jag föredrar att använda, jag måste Dock vara försiktig när jag applicerar för jag tycker inte jag passar så bra med highlighter. 
Concealer + Beautyblender <-- Jag klarar mig inte utan denna åhh helt underbar. Den täcker helt otroligt bra på mig i hela ansiktet, dock använder jag den mest under ögonen. Jag applicerar concealern med en beautyblender.
Ögonskuggspalett 1 eller Ögonskuggspalett 2  + borstset<-- Hittills är dessa ögonskuggor dom enda jag använder just nu, helt underbara och håller verkligen heela dagen. 
Mascara 1 + Mascara 2 <-- Jag använder alltid två olika sorters mascara. Dessa mascaror gör mina fransarna betydligt fylligare och längre. 
Läpp penna &  Läppstift <-- Detta läppstift använder jag varje dag, jag älskar verkligen the balm märket. 
Avslutnings spray <-- När jag har sminkat mig klart så sprayar jag med detta avslutnings spray. Den mattar till ansiktet & även gör så sminket håller sig på sin plats under dagen. 

Förresten, Skulle ni vilja se ett videoinlägg där jag använder dessa produkter & visar vad resultatet blir? I sånt fall kan jag ordna det på ett eller annat sätt, kommentera gärna med ett svar! 

I smarbete med Cocopanda.se 
lillgarden.blogg.se:

Oj med smink. Jag är så kass på sånt. Växte upp med en mamma som aldrig använde något så kan inte alls. Får vänta tills dottern lärt sig så får hon lära mig ;)

Sv: Velade länge om man skulle ta ngt eller inte. Men så glad att jag ändrade mig och tog saker. För nu hade jag inte kunnat tänka mig att bara slänga eller ge bort det.

Ha en fin dag!

Svar: ja du får vänta tills dottern blir sugen på smink, det är ju så kul med smink :) kramar
moamedalicia.blogg.se

josephine Asplund:

Verkligen en fin blogg och hoppas du får en bra helg, kram <3

IDA-FOTO:

Kul inlägg :D

Cissi:

Kul att få lite tips... The Balm har jag hört en massa bra om

Svar: jaa the balm är faktiskt bra :)
moamedalicia.blogg.se

Netti Starby:

Kul att du visar dina favoriter och jag måste prova den där ögonprimern! Kram

Svar: ja den rekomenderar jag verkligen :D
moamedalicia.blogg.se

Moa:

ja kul med video!
Använder också nyx finishing spray, så bra!

Misstossequeen:

Tack för tipsen :D

Svar: Ja riktigt gott är det, och det blev en rolig utmaning av det hela :)
Tack detsamma snäckan, kram!

Misstossequeen:

Tack för tipsen :D

Svar: Ja riktigt gott är det, och det blev en rolig utmaning av det hela :)
Tack detsamma snäckan, kram!

Misstossequeen:

Svar: Tack, visst är han :D Ja fy den bara flyger förbi haha <3

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Använder massor av följande produkter :D. Är riktigt nöjd med dem :)

Svar: vad kul att höra. dom funkar bra på mig också :)
moamedalicia.blogg.se

Lisa:

Älskar sådana här inlägg!! Har varit sugen på ögpnskuggspaletterna från the balm nu ett tag, tror jag ska ta och köpa dem :)

Svar: jag rekommenderar verkligen att köpa paletterna dom är på rea nu hos www.cocopanda.se :) passa på! kram
moamedalicia.blogg.se

Days by Johanna:

ja nu får det vara slut med terrordåd

Agnes:

Tack för tipsen :)

Förresten, jag nominerade dig till veckans blogg hos misstossequeen ;)

Mer här:
http://nouw.com/misstossequeen/nominera-din-favorit-blogg-till-veckans-26141458

Agnes:

Tack för tipsen :)

Förresten, jag nominerade dig till veckans blogg hos misstossequeen ;)

Mer här:
http://nouw.com/misstossequeen/nominera-din-favorit-blogg-till-veckans-26141458

Svar: Åh, vad kul att läsa gumman vad glad jag blir <3 ska kika in där :D kan jag också nominera? jag vill såklart att du också ska bli nominerad. kram
moamedalicia.blogg.se

Bambi:

Sjukt bra tips!! :D Nu vill jag ju ha min lön ju ^^

Svar: ja altså det är sjukt billig hos www.cocopanda.se dom har rabatter typ hela tiden haha
moamedalicia.blogg.se

Julia:

Såå bra tips!!

Svar: tack :)
moamedalicia.blogg.se

Julia:

Såå bra tips!!

Julia:

Såå bra tips!!

Julia:

Såå bra tips!!

Gabriella :

Roligt inlägg, många bra produkter!!

JUNITJEJ:

Ögonprimern är jag lite sugen på att testa.

Svar: ja den rekomenderar jag verkligen :)
moamedalicia.blogg.se

Ensamhet vid psykisk ohälsa!:

Ensamhet vid psykisk ohälsa! Du som drabbats av psykisk ohälsa eller har diagnoser, är du mycket ensam? Det är väldigt vanligt, många i den situationen är helt eller nästan helt utan vänner och har sämre kontakt med sin familj. När det gäller vänner kanske man haft problem ända sen barndomen med den sociala biten och kanske aldrig format vänskaper. Eller man kanske haft vänner som man förlorat kontakten med på grund av att den psykiska ohälsan kommit emellan. Det dåliga måendet har gjort att man isolerat sig och varit tvungen att tacka nej när vänner och familj vill träffas.

När det gäller ensamhet som orsakats av att det blivit ett avstånd mellan dig och befintliga vänner och familj rekommenderar jag att du försöker vara öppen med dina problem. Förklara vad ohälsan gör med dig så dom förstår att du gärna vill träffa dom och upprätthålla relationen men att du inte kan just nu. Säg att du hoppas att dom kommer finnas kvar även om du inte orkar träffa dom så ofta. Har du redan förlorat kontakten med personer som du saknar kanske du vill återuppta kontakten? Dom saknar dig säkert också och kanske aldrig förstått varför ni kom ifrån varandra. Kanske en förklaring till varför det blev som det blev är allt som behövs? På grund av det stigma och den tabu som finns kring psykisk ohälsa kanske du inte vågat berätta vad som faktiskt hänt dig och hur du mår. Jag har efter lång tid med ohälsa valt att vara helt öppen med min familj och vänner, mycket genom bloggen. Detta har lett till mycket bättre relationer med nära och kära. Dom förstår när jag tackar nej till att umgås och när vi umgås har jag inte på mig den berömda "masken" och kan vara mig själv. Tack vare det har jag fått en bättre kontakt och känner att omgivning förstår vem jag är på ett djupare plan.

Lider du annars av ensamhet som orsakas av att du på grund av sociala problem aldrig kunnat skapa närmare relationer? Jag rekommenderar även då att du är öppen med dina problem och hur dom påverkar vem du är som person. Då skapar du en ärlig grund för en relation. Men hur ska man då skapa relationer som vuxen eller ung vuxen om man haft problem med det hela livet? Ett tips är att du hittar andra i samma situation som du då det är lättare att skapa relationer med personer som haft samma eller liknande problem. En bra organisation för personer med psykisk ohälsa är RSMH, Riksförbundet för Social och Mental Hälsa. Det här har jag saxat från deras hemsida: "Här kan den som lever med psykisk ohälsa och ensamhet hitta stöd i umgänget med andra i samma situation. Det kan handla om allt från att ta en pratstund över en fika till att delta i en självhjälpsgrupp, kurser och andra aktiviteter eller engagera sig i själva föreningsarbetet." Källa Har du NPF kan jag rekommendera föreningen Attention: "Vi har 60 lokalföreningar runtom i landet. Där kan du träffa andra som befinner sig i en liknande situation. Lokalföreningarna arrangerar träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Om du vill kan du även engagera dig intressepolitiskt genom din lokalförening." Källa

Vill du lära känna personer som inte nödvändigtvis har samma problem som du finns det en tjänst som likt en dejtingsajt hjälper dig hitta vänner, tyvärr är den bara för kvinnor och jag har inte hittat någon motsvarighet för män. Den tjänsten heter Tjejkompis och du hittar den här. En annan bra sak som kommunens socialpsykiatri tillhandahåller är något som här i Uppsala kallas "träffpunkter". Det ska finnas något liknande i din kommun. Träffpunkterna, eller vad dom kallas hos er, har olika kurser, matlag, friskvård och andra aktiviteter som naturpromenader, badutflykter och arrangerar resor tillsammans. Man kan också oftast bara gå dit och sitta och umgås. Kontakta dom så får du säkert komma dit och se dig omkring och få information om vad dom har för aktiviteter. Vissa personer med psykisk ohälsa eller diagnoser har också rätt till en kontaktperson eller ledsagare genom kommunen. Den personen fungerar som kombinerad stöd och kompis som man kan bjuda hem, gå på bio, fika med eller

MALIN:

Kul att se :) Många av dina favoriter är mina favoriter! Kram

Svar: åh vad kul att höra. kram :)
moamedalicia.blogg.se

Amanda Jona [SPONTAN]:

Så kul att få läsa, tack för tipsen! :D

Agnes:

Varsågod! :) Hoppas du vinner :)

Svar: tack detsamma raring <3
moamedalicia.blogg.se

Kommentera inlägget här: