Lördag & Söndag

Hej finisar, denna helg har vi varit hos min mamma, ätit god mat, firat min väns födelsedag (glömde dock ta bilder då) & varit iväg på utflykt i skogen och provat några hinderbanor. Idag var vi på Färgargården & matade några änder som Alicia tyckte var intressanta & så käkade vi lite på Cafet som ligger där.

Veckans Höjdpunkter:
Min dotter har visat betydligt mer kärlek mot mig än vad hon brukar.
Firat min vän och fått henne att skratta.
haft kvalitetstid med min lilla familj. 

Veckans mindre:
längtar så mycket efter semestern att jag knappt velat jobba.
Ramlade med cykeln i Torsdags med Alicia så haft ont i kroppen nu i 4 dagar. Som tur är hann jag ta emot Alicia så hon ramlade på mig istället för asfaltet :) 
 
(mobilbilder tagna från helgen) klänningen är köpt på Nelly. 

Ikväll visade jag bilder på Alicias mormor & då började hon pussa på bilderna, lilla sötnos <3
 
 
 


 
 

Fredag, vaktelägg & post

Hej sötisar, idag hade min kollega med sig hönsägg & vaktelägg. Har nog aldrig sätt så söta ägg tidigare altså jag menar nu vaktelägg. Dom är ju såå små högst 2 cm?, jag vill ju knappt smaka på dom så minisöta dom är. Är det någon som har tips på hur man tillagar vaktelägg om jag nu vågar äta? Är dom ens goda? 
Efter jobbet cyklade jag till affären & hämtade ut ett paket från cocopanda, min favoritbutik när det gäller smink. Jag var tvungen att fylla på lite smink som hade tagit slut & prova lite nya produkter också. Sedan hämtade jag Alicia på Dagis. Äntligen var det hennes sista dag på sommardagiset & nu har hon semester från Dagis i ca 6 veckor. Idag blir det lite handling, bad & något riktigt gott att äta, funderar på grillat? hoppas ni får en härlig Fredag. 
 

Dagens långa dag och favoritfärg

Hej sötisar, Idag har jag jobbat 7-16 & när jag kom hem lagade jag Tacos som funkar hur bra som helst att tillaga dessa trötta dagar. Idag kändes det som att dagen var super extra lång? Kan ni tänka er att jag var så trött att jag drack en kopp kaffe idag. Senast jag drack kaffe var när jag var 17 år. Jag ångrade efteråt att jag drack det eftersom jag mådde illa i x antal timmar och illamående är det värsta jag vet. Aldrig mer kaffe.
 
Idag klickade jag in hos Esprit.se och hittade dessa underbart vackra ting. Jag älskar verkligen dessa två färgkombinationer. Ni också?
 
Jag tror jag satt över en timma i denna webbutik och tittade runt? Dom har så mycket som jag vill ha därifrån speciellt sortiment i färgerna Nude & beige/bruna som är min favoritfärg när det gäller kläder. Jag såg även att dom just nu har 10% rabatt så jag kommer antagligen passa på att klicka hem något fint till mig woop woop. Det förtjänar jag faktiskt efter denna duktiga långa dag. För att komma till restrerande plagg/accessoarer som syns ovan tryck -->1 2 3 4 5 6 7 8 beroende på vilken siffra bilderna har. Har ni handlat härifrån?