äntligen är julen över..

Hej finisar! 
Denna jul var lugn och trevlig. Jag hoppas ni också har haft en trevlig Julhelg? Alicia fick träffa tomten för första gången, jag trodde faktiskt inte hon skulle reagera men det första hon gjorde när tomten kom var att titta på honom och skratta. Sedan sprang hon fram till tomten och började titta i tomtens säckar där alla julklappar låg i. Detta år blev det knappt några bilder och det är antagligen för att jag filmade för det mesta.. Jag skulle verkligen uppskatta om någon vet om det går att publicera videoklipp som man filmat med mobilen på blogg.se? 
Haha vet ni vad jag har lagt märkte till? att jag endast tar bilder på Alicia liksom inte hennes omgivning som är runt henne. Det är något jag måste bli bättre på i fortsättningen. Just nu är jag helt slut, jobbat tre dagar på rad & mår fortfarande dåligt. Hostar, hängig & extremt mycket kring Alicia. Men jag orkar några dagar till på jobbet, jag måste för jag jobbar nyårshelgen. Dessutom har jag varit borta så sjukt mycket från jobbet dom senaste månaderna så det är bara att ta på sig sminket & låtsas som att det är bra ett tag till.... 
 
 
Lisa:

Så kul reaktion och härligt med skratt istället för gråt ;) Undrar faktiskt samma som du btw, om man kan publicera videoklipp - än så länge har jag lagt ut på Youtube och sen lagt in på bloggen men blir ju så mkt extraarbete! Kram och Gott Nytt År!=)

Hanna:

Vad härligt att ni fått en bra jul! Och alicias reaktion på tomten är underbar! Så många barn som är rädda för tomten. Haha.
Vi firade jul hos min mormor och morfar och min moster med familj var med. Jag låg mest själv och vilade i mitt mörka rum, som alltid annars, men kunde vara med lite då och då.
Trist att du fortfarande mår dåligt. Och jobbigt att du känner att du måste tvinga dig själv till jobbet ändå. Var rädd om dig! Lyssna på kroppen och vila om det är det den ber dig göra! Hälsa kommer först och jobb i andra hand. Det har jag lärt mig som sjuk. Har du inte hälsan har du inget, så ta det lugnt!
Vilka fina bilder :)
Kramar till dig och Alicia <33

Svar: <3 <3
moamedalicia.blogg.se

Heléna:

Så fina bilder! Vad roligt att Alicia tyckte att tomten var rolig :D Krya på dig och var rädd om dig!!! Kramar finaste vackra Moa <333

Liene Svärd:

sv: Ja, parfymen är verkligen fin :) Javisst, jag använder iMovie på mac, laddar upp videon på youtube och öppnar HTML koden i nytt inlägg (HTML ikonen finn längst upp till höger ovanför där man skriver nytt inlägg), där klistrar jag in embend-koden och förändrar storleken så att det passar min blogg. Om du inte förstod något kan jag förklara igen.
Fina bilder.

Netti Starby:

Vad roligt att Alicia inte blev rädd för tomten och du får krya på dig! Kramis

Jessica Högberg:

Man får ljuga för sej själv ibland😉

A M:

Haha, om du laddar upp den på youtube går det! :D Kyra på dig, kan säga att det inte syns att du är sjuk. Så himla fin!
sv: Åh, jag med!

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Mysigt det ser ut :). Ni verkar haft en riktigt bra jul :D.

NICOLE:

Kul att hon verkade tycka om tomten :)

annelie:

så fina foto

Biggeros:

Låter som en härlig Jul med familjen. Tur att Alicia inte blev rädd för tomten iaf 🤗Krya på dig och god fortsättning

HTTP://nouw.com/carroat:

Krya på dig! :)

Svar: tack sötis :)
moamedalicia.blogg.se

Mia Forsberg:

Vad gulligt reaktion hon hade på tomten! :) Min kusins barn var rädda för tomten när de var yngre, haha.

Tack snälla du! Ja passet idag gick grymt bra :D Hehe jag håller med dig, jag får oxå abstinens när jag är borta flera dagar från gymmet. Det är hemskt, haha! ;P Hoppas du har en bra kväll!

Annica:

Har också varit borta från jobbet rätt mycket den senaste tiden men det är pga att barnen har varit sjuka och sen på tur blir jag sjuk och sen går det om igen. är förkyld nu den här veckan som jag är ledig, lite tråkigt för man hade velat gjort mer än och ligga i sängen.

Tilda Barkselius:

Gud så kul att hon gillade tomten så mycket, och grymt av dig att klara att jobba tre dagar i rad trotts sjukdom. Hoppas du snabbt blir frisk! <3

Ida:

Alltid skönt när julen är över! :)

Matilda Berlin:

Åh vilka fina bilder på dig! <3

Zyllah:

Vilken otroligt fin bild på dig. Jag vet tyvärr inte hur man lägger upp videos på blogg.se, om man inte laddar upp på youtube först och sen lägger in i ett inlägg för det fungerar ju också. <3

Days by Johanna:

Kul det gick bra med tomten. Hugo mötte med tomten för första gången, han tyckte det var spännande.

Amanda:

Men vad roligt att hon sprang fram och kollade i säcken 😃

Veiken:

Jätteroligt att tomten uppskattades av Alicia.
det är inte roligt med förkylningar i juletid. Hoppas att du snart är pigg igen! Jag önskar dig och din familj ett fint 2017!
Nyårskram

Alicia Sjödin:

Snygg du är!!

Sarah:

tack det samma

Kommentera inlägget här: