Jag Intervjuar Hanna

Nu ska ni få en liten inblick i Hannas liv. Efter att ni har läst denna intervju kommer ni förhoppningsvis Uppskatta det lilla I livet lite extra. Tack för att du ville vara med i min intervju fina Hanna! 

Vilket år startade du din blogg och varför?
- jag startade min blogg i september förra året av den enkla anledningen att jag älskar att skriva! Jag har alltid skrivit dagbok, noveller, böcker och andra texter och funderat på att dela med mig av dem. Vilket bättre sätt finns än att starta en blogg, tänker jag! En viktig anledning är också att jag vill uppmärksamma mina sjukdomar och hur det är att leva med dem.

Jag har läst i din blogg att att du lever med bland annat Sjukdomen ME..
- Vart får du din drivkraft ifrån?
- Ja, jag är svårt sjuk i den neurologiska, mycket funktionsnedsättande sjukdomen ME. Jag lever med två andra kroniska, svåra sjukdomar, nämligen fibromyalgi och EDS (Ehlers-Danlos syndrom). Det är verkligen ett rent helvete att leva med dessa sjukdomar och det är långt från ett enkelt liv jag har. 
Min drivkraft kommer utan tvekan från min familj (hundarna inräknade). Utan dem hade jag gett upp för många år sedan. De är mitt allt! 
 
Nämn dina starkaste egenskaper du har?
- Mina starkaste egenskaper är att jag är omtänksam och envis. Jag sätter alltid andra före mig själv och är mina medmänniskor glada är jag glad. Och jag är envis som få! Det har räddat mig många gånger. Som tjej ska man vara extra envis tror jag. Det behövs i detta samhälle som är så mansdominerat!
 
Är det något du har svårt för/stör dig på hos andra människor? Vad i sånt fall?
- Jag har svårt för människor som klagar mycket. Framförallt de som klagar på små skitsaker som egentligen saknar betydelse. Jag är positiv som person (trots att jag lider av depression) och försöker alltid att se det positiva i det negativa och det ljusa i det mörka. Det är sån jag är och det är nödvändigt för mig som lever som svårt, kroniskt sjuk.
 
- Hur kan en bra dag se ut för dig? 
- Alla dagar är fulla av mycket svår värk och förlamande trötthet/utmattning tillsammans med hundra andra svåra symtom. Jag är sängliggande ungefär 20-22 timmar varje dygn och har svårt att klara min egen personliga hygien. Jag behöver hjälp med så gott som allt, ibland till och med att ta på mig kläder och äta. Men så länge jag har min kära familj med mig är jag nöjd och glad och jag har lärt mig uppskatta de små, små sakerna i livet. En god kopp te, att jag orkar titta på tv en halvtimma eller ta en promenad i rullstolen. Det gör hela mig dag! 
 
Har du några framtidsmål? Va för mål i sånna fall?
- Förutsatt att jag någon gång blir frisk från dessa sjukdomar som tagit mitt liv och mina gamla drömmar ifrån mig så vill jag vidareutbilda mig och skaffa barn. Och gifta mig. Det drömmer jag om! 

Vad är det som gör att en blogg/hemsida blir intressant att läsa för dig?
- För mig handlar det inte om vad bloggen/hemsidan handlar om utan hur det är skriven/presenterad. För mig måste den vara positiv och personlig. Lättläst och gärna med fina bilder och mycket humor. Livet blir så mycket lättare med humor och jag älskar att skratta. Sen kan bloggen/hemsidan handla om allt mellan himmel och jord.  
MALIN:

Jättekul att läsa igenom! Livet ska man verkligen inte ta för givet..... Kram

Svar: <3
moamedalicia.blogg.se

Hanna:

Tack så mycket fina Moa för att jag fick vara med och bli intervjuad! :) Jag tycker intervjun blev bra, om jag får säga det själv! ;) Många kramar till dig <333

Julia Svensson:

Så kul med intervju!

Heléna:

Så härligt att se att mina två första "Veckans blogg" har slagits ihop genom att du har intervjuat Hanna! Två av mina absolut största bloggfavoriter som jag tittar in till varje dag och följer i varje inlägg <3 Underbart :D Bra intervju och bra svar! Stora kramar till er båda <333

Svar: haha va där ser man vad kul att läsa. :D Ja jag har börjat följa henne sen bara några veckor tillbaka och nu kan jag inte sluta :) <3 kramar tillbaka
moamedalicia.blogg.se

Emelie :

Hej! Nu har jag en giveaway tillsammans med caseapp, va gärna med :) kram

Amanda Jona [SPONTAN]:

Kul med en intervju! :)

Ramona:

Vilket härligt inlägg och så bra frågor och svar :) Blir såklart nyfiken och ska kika in på bloggen med <3 Stor kram raring och ha en bra dag nu :)

Misstossequeen:

Bra intervju 😊👌🏼👍🏼

Svar: Men åh tack gumman 😍❤️ så söt du är!!!
Ja men åh vad kul, ser fram emot det 🌸

Eva`s blogg:

Jätte kul jag är med i en annan tjejs samma tror jag för jag känner igen frågorna ...tack för din komplimang :) å ha en fin söndag kram

Svar: Hej Eva det är jag som har skickat frågor till dig 🙈😁☺️
moamedalicia.blogg.se

LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior:

Det här inlägget är så viktigt! Jag lever själv med en kronisk sjukdom och lever med smärta varje dag. Det är så mycket andra inte förstår. Hanna verkar vara en riktigt stark tjej med huvudet högt. Jag beundrar henne för det.

Svar: Prinsessan är min brorsdotter :)

Elin:

Vilket intressant inlägg att läsa!!

Kattis:

Väldigt intressant och du har helt rätt i att man uppskattar det lilla i livet lite extra när man läser om Hanna och hennes sjukdomar, men jag gillar verkligen hennes positiva livssyn trots det!:D
sv: vad roligt att du funderar på grekland till nästa år...jag hjälper gärna till om ni behöver lite tips eller råd om platser!:D

ISA:

åh vad roligt! Ska svara på ditt mail snarast så kanske kanske jag dyker upp här. iih <3

MOA:

sv: åh tack fina du!! så fin blogg du har!

Josse:

Kul att läsa!! :)

Boel:

Kul att läsa :D

Agnes:

Jag är rörd, glad och fylld av positiv energi :)
Tack tjejer :* <3

Veiken:

En fin intervju. Man får stanna upp en liten stund och känna tacksamhet för det man har!
Jag ska "hoppa" in till henne och läsa hennes blogg! Kram

Svar: det låter som en bra ide :) kramar
moamedalicia.blogg.se

Kommentera inlägget här: